In reteaua partenerului nostru logistic, jantele din otel beneficiaza de transport gratuit pentru comenzi de minim 4 produse !

Vodafone  0723.586.045

Luni - Vineri
9-18
Producator : KFZ Stahlrad
Dimensiuni principale
6 1/2 J x 16
Prindere
5 x 114.30 x 66.00
Offset
50.00
Cod produs : 8873
49.76 EUR
Certificare

Dacia Duster
Dimensiuni anvelope
215/65R16
Janta din otel Dacia Duster

    Modelul Dacia Duster  a fost un succes mult anticipat al producatorului autohton de autoturisme, care nu a incantat doar piata din Romania ci s-a facut remarcat in intreaga Europa. Dacia a demonstrat ca poate sa aduca modele reprezentative care sa faca fata unei piete extrem de concurentiale, intr-o conjunctura de piata nu tocmai favorabila. Astfel, nu este nicio indoiala ca Dacia se numara printre cele mai importante si de succes branduri din tara noastra.
   O data cu lansarea modelului Duster, Dacia a deschis si noi oportunitati si provocari pentru producatorii de piese auto aftermarket, care vin sa completeze cu produse competitive oferta de piese originale ale producatorului. Drept urmare, si producatorul de jante KFZ Elvetia, datorita vastei experiente in aftermarket dar si a stranselor legaturi cu producatorii de autoturisme la nivel mondial, a anticipat nevoia pentru jante din otel aftermarket pentru Duster introducand din timp o janta din otel fiabila si 100% compatibila cu masina.
   Suntem astfel in masura sa va supunem atentiei jantele de otel KFZ dezvoltate pentru echiparea Dacia Duster, la o calitate fara compromisuri asigurata de experienta producatorului si la un pret competitiv asa cum v-am obisnuit. In plus, pentru aceia dintre Dumneavoastra care nu au inca un pachet de roti de iarna, exista oportunitatea sa comandati un set de jante din otel impreuna cu anvelope de iarna de pe site-ul nostru, beneficiind chiar si de reduceri de sezon daca faceti o comanda din timp. Pentru cei interesati, va rugam vizitati sectiunea Promotii
[Pagina de start] [Info jante otel] [Promotii] [Contact]